Lezárt akta: Mint a cséphadaró…

2022. 10. 07., p - 10:50
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A kisteleki rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát egy baksi férfival szemben, aki ellen súlyos testi sértés, állatkínzás és garázdaság miatt indult eljárás.

Az ittas férfi 2022. július 6-án kora este egy fiatalkorú ismerősével szólalkozott össze az utcán. Azt sérelmezte, hogy a lány állítólag hazugságokat terjeszt róla. A szóváltást tettlegesség követte, majd a sértett elesett. Ennek következtében ujjcsont törést szenvedett.
A feltételezett elkövető az eseményt követően hazament, ahol az udvaron egy vascsővel kezdte ütlegelni kutyáját és annak kölykeit. A bántalmazás következtében egy kiskutya elpusztult és másik kettő is súlyosan megsérült. Az esetet látva két szomszéd próbálta megállítani a férfit. Ekkor ő egy kaszát vett elő és az utcán fenyegette meg szomszédasszonyát és annak fiát.
A férfi ellen súlyos testi sértés bűntette, állatkínzás bűntette és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárás a Kisteleki Rendőrkapitányságon. A nyomozók az ügyet lezárták, azt vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.