Lezárt akta - Mintha mindig az övé lett volna

2022. 11. 15., k - 12:24
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy szolnoki áruházban a gyanúsított magára vett egy fűthető dzsekit és néhány apróságot fizetve próbált meg kisétálni az üzletből. Gyanúsított kihallgatás lett a vége.

Egy tiszaburai lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2022. október 16-án a koraesti órákban bement egy szolnoki áruházba, ahonnan egy 18.000 forint értékű fűthető dzsekit tulajdonított el oly módon, hogy a kabátot magára vette és a kasszánál csupán egy csokit és egy rágógumit kívánt kifizetni. A kabátban elhelyezett áruvédelmi etikett jelzést adott, ezért a férfit a biztonsági szolgálat tagjai feltartóztatták és értesítették a rendőrséget.

A jogsértőt lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.

A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozói az ügy vizsgálatát befejezték és a keletkezett nyomozati iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban az ittas és bódult sofőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizennyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év negyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Betörők rendőrkézen

Három vendéglátó egységbe tört be egy szegedi fiatal, majd társával további három elárusító pavilont szemelt ki, értékek után kutatva. A rendőrök elfogták őket.

 

Elfogták a garázdát

Több kukát lerúgott és egy autó fényszóróját is betörte egy férfi Szegeden. Garázdaság és rongálás miatt kell felelnie.

 

Letartóztatva: hatrendbeli lopás

Egy tiszaburai lakos kábeltartó faoszlopokat vágott ki, amit a rendőrök felaprítva megtaláltak. A karcagi nyomozók több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vették a férfit.

 

Ellopták?

A szombathelyi rendőrök ellopott kerékpárok jogos tulajdonosait keresik.

 

Újabb kifosztó rendőrkézen

A salgótarjáni rendőrök azonosították és elfogták azt a 32 éves férfit, aki a gyanú szerint egy idős nőt és egy férfit fosztott ki.