Lezárt akta: „Nem voltam hajlandó annyi pénzt kiadni érte”

2022. 01. 27., cs - 11:08
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A veresegyházi rendőrök befejezték annak a 46 éves férfinak az ügyét, aki egy fogragasztót fizetve távozott egy drogériából, miközben zsebében lopott potencianövelő tabletták lapultak - a gyanú szerint.

Készlethiányt vettek észre az üzlet munkatársai 2021 júniusában: a kelleténél kevesebb potencianövelő hevert a polcon. Kiderült, egy férfi kivette a terméket a dobozából, a közel 6 ezer forintos portékát zsebre dugta, csomagolását pedig a pelenkák mögé dobta. Hogy shoppingolása ne tűnjön sikertelennek, fogragasztó vásárlásával leplezte valódi, bűnös látogatását.

A rendőrök személyismeretüknek köszönhetően azonosították a 46 éves B. Zsoltot, elszámoltatása a Veresegyházi Rendőrőrsön megtörtént.

Kihallgatásán elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Védekezésében elmondta, nem volt hajlandó annyi pénzt kiadni a libidó és az általános jólét javítására szolgáló árucikkért. Állítása szerint úgy döntött, sumákol egyet.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem adta meg

Egy személygépkocsi vezetője az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére úgy hajtott be az útkereszteződésbe, hogy baleset lett a vége.

 

Remekül szerepeltek

Az előkelő hatodik helyen végzett a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az országos strandröplabda bajnokságon.

 

Felismeri?

A győri nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.