Lezárt akta: Ököllel ütötte

2022. 06. 30., cs - 09:51
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök befejezték egy 59 éves rábapatonai férfivel szemben folytatott büntetőeljárás vizsgálatát, aki egy közlekedési baleset helyszínén garázdálkodott.

Az M1-es autópályán, a 128-as kilométerszelvényben történt közlekedési baleset 2021. augusztus 1-én 12 óra 40 perckor. A balesetet követően az okozó gépjármű 59 éves utasa az autóból kiszállt, majd a részes személygépkocsi tetejét ököllel ütötte, és hangosan szitkozódott. Ekkor a megrongált autóban tartózkodott a szerb sofőr két gyermeke is, akik a feldúlt, és ordítozó férfitől megrettentek. Az eset a közelben lévő szemtanúkban is megbotránkozást és riadalmat keltett.  

A rendőrség a sértett feljelentése alapján az ügyben garázdaság vétsége miatt büntetőeljárást indított, amelyben a rábapatonai férfit gyanúsítottként kihallgatták.

A Győri Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Győri Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Állj!

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 24 éves szlovák sofőr ellen, aki 30 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Kamera buktatta le a tolvajt

A biztonsági őröket ellökve menekült a rabló egy kiskunhalasi áruházból. A rendőrök hamar beazonosították az üzlet kameráinak segítségével a 27 éves elkövetőt. A férfit elfogták és kezdeményezik a letartóztatását.