Lezárt akta: Ököllel ütötte

2022. 06. 30., cs - 09:51
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök befejezték egy 59 éves rábapatonai férfivel szemben folytatott büntetőeljárás vizsgálatát, aki egy közlekedési baleset helyszínén garázdálkodott.

Az M1-es autópályán, a 128-as kilométerszelvényben történt közlekedési baleset 2021. augusztus 1-én 12 óra 40 perckor. A balesetet követően az okozó gépjármű 59 éves utasa az autóból kiszállt, majd a részes személygépkocsi tetejét ököllel ütötte, és hangosan szitkozódott. Ekkor a megrongált autóban tartózkodott a szerb sofőr két gyermeke is, akik a feldúlt, és ordítozó férfitől megrettentek. Az eset a közelben lévő szemtanúkban is megbotránkozást és riadalmat keltett.  

A rendőrség a sértett feljelentése alapján az ügyben garázdaság vétsége miatt büntetőeljárást indított, amelyben a rábapatonai férfit gyanúsítottként kihallgatták.

A Győri Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Győri Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Holttestet találtak Szegeden

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy holttestet találtak Szegeden. A nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.

 

Sikeres életmentés

A 61 éves férfi nem lélegzett és keringése sem volt, amikor a fővárosi rendőrök és egy rendőrtanuló megkezdték az újraélesztését.