Lezárt akta: parfüm szimpla whiskyvel

2022. 12. 05., h - 07:35
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kiskunfélegyházi nyomozók vádemelést javasolnak az ellen a helyi férfi ellen, aki néhány nap alatt nyolc bűncselekményt követett el.

 

Jelenleg is letartóztatásban van az a 29 éves kiskunfélegyházi lakos, akit a rendőrök még 2022. április 19-én vettek őrizetbe. A férfi a gyanú szerint telefonon és személyesen is zaklatta volt élettársát napokon keresztül. Egy alkalommal – engedély nélkül – magához vette a nő autójának a kulcsát, és elment kocsikázni, máskor pedig megrongálta és használhatatlanná tette az elektromos kerékpárját.

A zaklatás és a jármű önkényes elvétele mellett a gyanúsított több lopást követett el. Autókból mélyládát, szerszámosládát, napszemüveget, gyerekülést zsákmányolt, de vitt el autó mellől szereléshez előkészített alkatrészeket is. A tolvaj boltokat is megkárosított lopott: parfümöt, borotvát, drága whiskyt vett magához, és fizetés nélkül távozott az üzletekből.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának a munkatársai a zaklatással, jármű önkényes elvételével és rongálással, valamint ötrendbeli lopással gyanúsítható férfi ügyében a nyomozást befejezték. A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított aktáját vádemelési javaslattal adták át az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.