Lezárt akta: piros lap

2023. 01. 17., k - 11:07
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy megyei labdarúgómérkőzésen az egyik játékos lefejelte ellenfelét. A rendőrök lezárták az ellene indított eljárást.

A rendőrségre 2021. október 25-én érketett bejelentés, mely szerint a Csanádpalota és Zsombó közötti labdarúgó mérkőzésen egy csanádpalotai színekben játszó csapattag ellenfelét egy szabálytalan cselezést követően lefejelte. A sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést, arccsonttörést szenvedett.
A Makói Rendőrkapitányság az ügyet lezárta és vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek. Az agresszív játékosnak súlyos testi sértésért kell felelnie.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.