Lezárt akta: rendőrkézen az agresszor

2022. 10. 04., k - 15:30
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy Csongrád-Csanád megyei férfi volt élettársát, annak jelentlegi párját és az unokatestvérét is bántalmazta. A rendőrök elfogták.

Gergő több, mint egy éve élt együtt volt párjával, mikor kapcsolatuk megromlott. Az alkohol és a gyógyszerek rossz hatással voltak rá, gyakran vált erőszakossá, amit élettársa már nem tolerált. A szakítás óta alig két hónap telt el, Gergő azonban sem a szakítást, sem életszínvonala romlását nem tudta feldolgozni, így mikor újra a pohár fenekére nézett, útnak indult: célja volt párja háza volt, és az, hogy vélt vagy valós bűneit és annak következményeit a hölgy fejére olvassa. A találkozás nem ment zökkenőmentesen, először a nő jelenlegi párját ütötte meg, majd testi erejével az asszonyt kényszerítette arra, hogy sétáljon vele. Útjuk a férfi unokatestvéréhez vezetett, akit szintén erővel igyekezett rávenni arra, hogy fogadja be őt a házába.

A férfi kijózanodva a rendőröknek elismerte tettét, garázdaság, testi sértés, valamint személyi szabadság megsértése miatt kell felelnie. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam