Lezárt akta: rosszul végződött a fuvar

2022. 03. 13., v - 07:45
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság és rongálás miatt folytattak eljárást egy 24 éves férfival szemben, aki egy taxin vezette le dühét.

Feljelentést tett egy taxisofőr tavaly decemberben a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságon, mivel egy utas megrongálta a kocsija ajtaját. A sértettet elmondása szerint a település széléről kértek fuvart az egyik este. Amikor odaért a megadott címre, egy ittas társaság szállt be a kocsijába. Pár kilométer megtétele után az anyósülésen ülő férfi kötözködni kezdett a sofőrrel: megjegyzéseket tett a vezetési stílusára. A férfi megelégelte a hangvételt, és megkérte a bandát, hogy szálljon ki a kocsiból. Az elől utazó ezt zokon vette, és miután kiszállt, többször megrúgta a kocsi ajtaját. Az autóban 120.000 forint kárt okozott az indulatos utas.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozói hamar a rongáló nyomára bukkantak. A 24 éves férfival szemben garázdaság és rongálás vétség miatt folytattak eljárást, amit a napokban befejeztek, és az iratokat megküldték az ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Majdnem gyalogosokat gázolt a zebrán

A sofőrt a hatóság az elsőbbségadási szabályok megsértése miatt négy hónapra eltiltotta a vezetéstől és harmincezer forint pénzbírsággal sújtotta.