Lezárt akta: szerszámgépeket lopott

2023. 03. 24., p - 08:13
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyöngyösi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a 22 éves férfi 2023. január 26-án dél körül a nyitott kapun keresztül bement egy gyöngyösi műhelybe és onnan két szerszámgépet lopott el, de távozása közben a tulajdonos megzavarta, ezért az egyik gépet hátrahagyta és elszaladt a helyszínről.

A rendőrök az eljárás során azonosították bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható F. Bencét, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a lopott szerszámgépet már továbbértékesítette.  

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: mobiltelefont lopott

A Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki alkalmi ismerőse mobiltelefonját lopta el Csongrádon.

 

Nem zavarta az eltiltás

Nem vezethetett volna, mégis volán mögé ült egy férfi Esztergomban. Ráadásul több mint 200.000 forintnyi pénzbírságot is felhalmozott.

 

Komplex portyaszolgálat Miskolcon

Portyaszolgálatot tartottak a rendőrök Miskolcon. A Miskolci Rendőrkapitányság kiemelt fontosságúnak tartja a közbiztonságot, és az itt élők nyugalmát, így a jövőben is számítani lehet hasonló jellegű ellenőrzésekre.

 

Lopás miatt keressük

A székesfehérvári nyomozók a lakosság segítségét kérik a képeken látható nő elfogása érdekében.

 

193-mal előzött

A Vas vármegyei rendőrök továbbra is fokozott figyelmet fordítanak a kiemelt baleseti okokra, így rendszeresen hajtanak végre sebesség-ellenőrzéseket a balesetveszélyes útszakaszokon.