Lezárt akta: Verekedjenek meg a hangszóróért

2021. 06. 22., k - 07:41
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kunszentmiklósi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. október 4-én 15 óra 50 perckor egy 23 éves férfi Tasson, a Kossuth körút és Rákóczi út kereszteződésénél összefutott 25 éves ismerősével, aki ordítva pénzt követelt tőle, ellenkező esetben veréssel fenyegette. Miután a sértett ezt figyelmen kívül hagyta, kikapta kezéből a bluetooth-os hangszóróját. Tulajdonosa visszakérte a hangszórót, azonban az agresszív férfi azt mondta, hogy verekedjenek meg érte, de ezt a sértett nem vállalta. Így a gyanúsított elvitte a műszaki cikket. Az áldozat értesítette a rendőröket, akik otthonában elfogták a férfit. A lefoglalt hangszórót visszaadták a sértettnek.

Zsarolás miatt őrizettbe vették a 23 éves tassi férfit és kezdeményezték letartoztatását, amit az illetékes járásbíróság elrendelt.

Az ügy vizsgálatát befejezte a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság és vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.

 

Fogadónapot tart a főkapitány

Czinege László r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitánya fogadónapot tart a lakosság részére.