Lezárt akta: visszajárók

2023. 05. 31., sze - 15:45
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két fiatalkorú ügyében, akik parfümöket loptak Makón.

Csaknem 80 ezer forint értékben lopott parfümöket egy makói üzletből két fiatal. A megalapozott gyanú szerint a 14 és 15 éves fiúk 2022. decemberében több alkalommal, egy drogéria polcairól különböző parfümöket emeltek le. Az első sikeres lopás után a következő napokban kétszer is visszatértek az üzletbe.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket gyanúsítottként kihallgattak. A rendőrök az ügyet vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek, a fiataloknak lopás vétség miatt kell felelniük.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harmincnyolcadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Mínusz két autótolvaj

A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot. A gyanúsítottakat azóta letartóztatta a bíróság.

 

Mentés a Dunából

Egy járókelő és a budapesti vízirendőrök gyors segítsége ezúttal is életet mentett.