Lezárt ügy: autóbuszt és személygépkocsit tört fel

2018. 02. 09., p - 07:19
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök vádemelést javasolnak a gyöngyösoroszi férfi ellen.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság nyomozást indított lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt egy 41 éves gyöngyösoroszi lakos ellen.

T. Bélát azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy 2018. január 8-án 19 óra 40 perc és 2018. január 9-én 6 óra 30 perc között a településen betörte egy személygépkocsi, továbbá egy lezárt autóbusz több ablakát. A férfi a buszba bemászott, majd kulcsokat, jegykiadó gépet, pénzt és egyéb tárgyakat tulajdonított el.

kép

 

A rendőrök rövid időn belül elfogták a férfit, akinek otthonában megtalálták az ellopott tárgyak jelentős részét.

A nyomozó hatóság az eljárást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldte az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.