Lezárt ügy: dühből cselekedett

2021. 12. 24., p - 07:00
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A dunaújvárosi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak egy dunaföldvári autórongáló nővel szemben.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2021. február 24-én arról, hogy a délután folyamán Dunaújvárosban, a Vasmű téren parkoltatott autóját valaki megrongálta, a jármű teljes bal oldalát maró folyadékkal leöntötte, és festékszóróval lefújta.

A helyszínen végzett adatgyűjtés, szemle és a közelben található kamerák felvételei alapján a nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba hozható nőt, akit felkutattak, és gyanúsítottként hallgattak ki nagyobb kárt okozó rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A dunaföldvári nő beismerő vallomást tett. Kihallgatójának azt mondta, hogy a volt élettársával történő szakítás mélyen érintette, dühös volt rá, ezért eltervezte, hogy kárt tesz a férfi autójában.

A dunaújvárosi nyomozók a napokban befejezték az ügy vizsgálatát, és az iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.