Lezárt ügy: duplázta a vonalkódot

2021. 05. 06., cs - 08:03
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Csalás vétsége miatt felelhet a pilisborosjenői férfi.

Egy székesfehérvári áruház biztonsági szolgálatának munkatársai tettek bejelentést a rendőrségre 2020. október 6-án délután arról, hogy egy vásárló nagyértékű porszívót próbált megszerezni úgy, hogy a termék vonalkódjára egy másik, jóval kisebb értékű áru termékazonosítóját ragasztotta rá. A kasszánál feltűnt a pénztárosnak, hogy a vonalkód felülete alatt érzékelhető egy másik réteg is, majd alaposabb vizsgálat után egyértelművé vált számára, hogy az valóban egy átragasztott címke.

A férfit a biztonsági őrök az egyenruhások kiérkezéséig visszatartották. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói a tetten ért elkövetőt csalás vétsége miatt hallgatták ki.

A 42 éves pilisborosjenői férfi ellen indult nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban az ügyészségnek átadták.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.