Lezárt ügy: ittasan okozott balesetet és súlyosan megsérült a nő

2021. 09. 24., p - 08:35
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A körmendi rendőrök lezárták az ügy vizsgálatát.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2021. augusztus 14-én, a 8-as számú főúton. Egy 51 éves nő gépkocsival közlekedett Rábahídvég felől Egyházashollós irányába, amikor haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban letért az útról, a szalagkorlátnak ütközött, majd az autó a tetőlemezére borulva állt meg. Az ittas sofőr súlyosan megsérült a balesetben. A rendőrök a helyszíni intézkedés során a gépkocsivezetővel szemben alkoholtesztert is alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért kórházi ellátása során további mintavételre is sor került. A sofőrt gyanúsítottként kihallgatták és vezetői engedélyének elvétele mellett, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak vele szemben.

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat vádemelés érdekében a Körmendi Járási Ügyészségnek megküldte.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha volán mögé ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.

 

Segítsen, ha felismeri!

A soproni nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

40 kilométer 20 perc alatt

Budapestig szántotta az aszfaltot két szentendrei rendőrautó, közrefogva egy civil járgányt. Nem megállítani akarták, hanem biztonságosan és minél hamarabb szülőszobába juttatni a benne ülő anyukát.

 

Egy nap alatt rendőrkézen

A gyanú szerint egy férfi betört egy műterembe és egy cukrászdába Debrecenben. A helyi nyomozók 24 órán belül elfogták.