Lezárt ügy: Kerékpárt lopott Nyíregyházán

2020. 10. 14., sze - 08:39
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyíregyházi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást F. ZS. 44 éves nyíregyházi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. július 19-én Nyíregyházán az egyik élelmiszer üzlet mellett kialakított kerékpár tárolóból tulajdonított el egy biciklit. A rendőrök a széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2020. augusztus 25-én a lakóhelyén elfogtak, és a lakásához tartozó tároló helyiségben megtalálták az ellopott kerékpárt. A nyomozók a férfit a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. A tulajdonos sértetlen állapotban visszakapta a kerékpárját.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bombariadóval fenyegetőt

A részeg embert nem engedték buszra szállni a XIII. kerületben, ezért fenyegette meg a közlekedési vállalatot. A budapesti rendőrök a férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.

 

Menekült

Ceglédtől Üllőig követtek és próbáltak megállítani a rendőrök egy teherautót, amely száguldozva akarta elkerülni az intézkedést. Nekiment egy rendőrautónak is, végül egy árokba csapódott. A raktérben 20 migráns tartózkodott.