Lezárt ügy: kocsiból vitt pénztárca

2022. 01. 29., szo - 08:21
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egri nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Az Egri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy füzesabonyi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a 41 éves férfi 2021. április 5-én kora délután Felsőtárkányban, a Fő úton odament egy parkoló autóhoz és annak résnyire lehúzott ablakán keresztül, az utasteréből ellopott egy pénztárcát, amiben személyes iratok, egy arany nyaklánc és aprópénz volt.

A helyszínre érkező egri járőrök az adatgyűjtést követően azonosították és egy órán belül a településen elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható H. Csabát, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett. A férfi elmondta, hogy csak az aprópénzt vette ki, majd eldobta az egyik utcában a pénztárcát, amelyet a rendőrök megtaláltak és visszaadták a tulajdonosának.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendszámtáblát loptak

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két kisteleki és egy csongrádi férfi ellen, akik egy Felgyőnél balesetet szenvedett személyautó rendszámtábláját ellopták.

 

Lezárt akta: megmenthette volna az öv

Sorsára hagyta balesetes autója alá szorult utasát, majd hazabotorkált tavaly novemberben - a gyanú szerint - az a sofőr, aki ellen a napokban fejezték be a vizsgálatot a Pest megyei közlekedésrendészek. Az OSSZA(D)! 3. című videó az ilyen és hasonló balesetek megelőzéséért készült!