Lezárt ügy: lopás miatt kell felelniük

2023. 03. 24., p - 09:55
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A két férfi a megalapozott gyanú szerint ellopta egy autó katalizátorát Debrecenben. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást két férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2022. március 24-én Debrecenben levágták egy autó katalizátorát, majd azt ellopták. Útjuk nem tartott sokáig, mivel a rendőrök a helyszíntől nem messze elfogták őket. A 20 és 17 éves fiatalok autójában megtalálták a levágott katalizátort, illetve az elkövetéshez használt eszközt is. A testvérpárt előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Mindketten beismerő vallomást tettek.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.