Lezárt ügy: Megölte élettársát, majd elásta nyírvasvári otthonukban

2023. 06. 22., cs - 09:21
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség az emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást befejezte, az iratokat átadta az ügyészségnek.

A rendőrségre 2022. március 11-én este érkezett bejelentés, mely szerint egy nyírvasvári férfi feltehetően megölte az élettársát. A rendőrök azonnal a megadott helyre mentek, ahol az ott élő férfitól az élettársa hollétéről kapcsolatban érdeklődtek. A 44 éves férfi a rendőröknek azt mondta, hogy élettársa elhagyta őt, és nem tudja hová ment. A szabolcsi nyomozók azonban nem hagyták annyiban, hanem tovább folytatták az adatgyűjtést.

A nyomázás során megállapították, hogy a 44 éves nyírvasvári férfi otthonukban olyan súlyosan bántalmazta a 32 éves élettársát, hogy belehalt a sérüléseibe. Ezt követően R. M. a nő holttestét a ház mögötti melléképületben elásta.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit 2022. március 12-én elfogták a vármegyei rendőr-főkapitányságra előállították, és emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, aki tettét beismerte. A nyomozók R. M. nyírvasvári lakost őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes bíróság elrendelt, és a büntetőeljárás alatt mindvégig fenntartott.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az R. M. ellen, emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást befejezte, az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.