Lezárt ügy: melléképületből lopott

2021. 05. 07., p - 10:55
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A hevesi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény gyanúja miatt folytatott eljárást egy tarnaörsi lakos ellen, aki 2020. december 22-én 16 óra és december 24-én 12 óra között a kerítésen átmászva bement egy helyi családi ház udvarába és a melléképületből kéziszerszámokat tulajdonított el.

A nyomozók az eljárás során azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 27 éves férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Továbbá a kutatás során megtalálták nála az ellopott szerszámokat is, amiket visszaadtak tulajdonosának.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.