Lezárt ügy: melléképületből lopott

2021. 05. 07., p - 10:55
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A hevesi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény gyanúja miatt folytatott eljárást egy tarnaörsi lakos ellen, aki 2020. december 22-én 16 óra és december 24-én 12 óra között a kerítésen átmászva bement egy helyi családi ház udvarába és a melléképületből kéziszerszámokat tulajdonított el.

A nyomozók az eljárás során azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 27 éves férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Továbbá a kutatás során megtalálták nála az ellopott szerszámokat is, amiket visszaadtak tulajdonosának.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.