Lezárt ügy: orvost és asszisztensét fenyegette

2021. 12. 03., p - 08:06
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kiskőrösi nyomozók közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal gyanúsítják a 40 éves helyi férfit. Ellene vádemelést javasolnak.

 

Egy orvosi rendelőből érkezett segítségkérő telefon a rendőrségre 2021. szeptember 24-én délelőtt. A szolgálatban lévő járőrt azonnal riasztották, aki a rendelőben már csak az ijedt sértetteket és tanúkat találta. A jelenlévők elmondták, hogy egy helyi lakos tért be a rendelőbe a szokásos gyógyszereit felíratni, ám az egyikről kiderült, hogy az egyik receptet nem kaphatja meg, csak a következő hónapban. A 40 éves férfi ekkor őrjöngeni kezdett: először megfenyegette a megrettent asszisztenst, majd dühösen rárontott az éppen beteget vizsgáló orvosra, akivel szintén kiabált, fenyegetőzött. A doktor felszólítására végül távozott az épületből az elégedetlenségét meglehetősen udvariatlan módon kifejező páciens.  

A nyomozók a férfit előállították és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták.

Az ügyben a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelési javaslattal adták át az ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1 + 16

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 54 éves német sofőr ellen, aki 16 embernek nyújtott segítséget az országhatár tiltott átlépésében.

 

1+14

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 28 éves bosnyák sofőr ellen, aki 14 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.