Lezárt ügy: rablás miatt javasolnak vádemelést a hevesi rendőrök

2022. 11. 28., h - 15:20
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint a 17 éves és 22 éves férfi bántalmazta a sértettet és elvették a pénzét.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, a Hevesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűncselekmény gyanúja miatt indított nyomozást két helyi lakos ellen, akik 2022. július 16-án 22 óra körül a hevesi autóbusz-pályaudvarnál szóváltásba keveredtek egy ott várakozó férfival, majd bántalmazták őt, aki ennek hatására átadta a nála lévő 2000 forintot.

A bejelentést követően a rendőrök egy órán belül elfogták a helyszín közelében a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 22 éves M. Rolandot és 17 éves társát, akiket őrizetbe vételük mellett kihallgattak. Továbbá előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, melyet a bíróság elrendelt.

A nyomozó hatóság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban megküldte az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.