Lezárt ügy: Vasrúddal esett neki egy készpénzkiadó automatának- a rendőrök tetten érték

2021. 03. 18., cs - 08:42
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyíregyházi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. J. 20 éves nyíregyházi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. november 26-án hajnalban egy vasrúddal ütlegelt és feszegetett egy készpénzkiadó automatát Nyíregyházán. A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, aki az automata kezelőpaneljét szétverte, és több helyen megkísérelte kifeszíteni a lemezborítást. A bűncselekmény elkövetésével veszélyeztetett több millió forinthoz az elkövetőnek nem sikerült hozzáférni, a rongálással okozott kár viszont jelentős. A rendőrök a tetten ért férfit a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újra járható a 48-as főút

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, a félpályás útlezárást 15 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

 

„Jó buli” volt

A rendőrök néhány nap alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit.

 

Őrizetben egy ózdi díler

A rendőrök elfogtak egy ózdi drogterjesztő férfit, akit elfogása után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.