Lezárt ügyek: Bántalmazta a jegyellenőrt

2021. 06. 07., h - 12:44
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség azzal a mezőcsáti nővel szemben, aki bántalmazott egy közfeladatot ellátó férfit.

Gyanúsítottként hallgatta ki a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság azt a 46 éves nőt, aki 2020. május 6-án a délutáni órákban a helyi buszpályaudvaron bántalmazta a jegyellenőrt. A nő védekezésképpen előadta, hogy feltehetően ittassága miatt ment neki a közfeladatot ellátó férfinak és nagyon megbánta amit tett.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt folytatott eljárásban a szükséges cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.

 

Életet mentettek a jászsági rendőrök

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.