Lezárt ügyek: Kábult állapotba helyezte, majd kirabolta

2023. 03. 28., k - 15:47
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 49 éves ózdi nővel szemben. Az elkövető 2022. június 13-án 15 óra előtt egy miskolci sörözőben italozott ismerősével. A nyomozás adatai szerint, amikor a férfi az illemhelyre távozott a nő az áldozata italába, ez idáig ismeretlen anyagot tett, és ezzel kábult állapotba helyezte. Az elkövető az ismerőse öntudatlan helyzetét kihasználva eltulajdonította mobiltelefonját, személyes iratait, illetve közel 20.000 forint készpénzét is.

A rendőrök sikeres adatgyűjtésnek köszönhetően a rablót 2022. június 17-én elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe is vették.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogadhatatlan kockázatot vállaltak

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhárom ittas, illetve egy bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év huszonkettedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.