Lezárt ügyek: Letartóztatásban az erőszakos támadó

2022. 07. 26., k - 08:52
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfivel szemben indítottak, aki megpróbált szexuálisan inzultálni egy fiatal nőt.

Szexuális erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 31 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2021. november 9-én 17 óra 20 perc körül Miskolcon, a Perczel Mór és a Görgey Artúr utat összekötő szakaszon hátulról rátámadt egy 22 éves nőre, akit a földre lökött. A sértett ellenállása hozzájárult ahhoz, hogy a férfi szándékát nem tudta véghez vinni, a megtámadott nő szempontjából végeláthatatlannak tűnő két perces dulakodás után a férfi elmenekült a helyszínről.  

domb

A bejelentést követően a rendőrök Debrecenben azonosították, majd fogták el a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit őrizetbe is vettek. A hatóság előterjesztése alapján az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását, amit a bíróság elrendelt.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.

 

Fogadónapot tart a főkapitány

Czinege László r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitánya fogadónapot tart a lakosság részére.