Lezárták a bántalmazó nő ügyét

2022. 01. 27., cs - 12:40
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Minden előzetes szóváltás nélkül esett ivócimborájának egy 48 éves asszony. Az ütlegelésnél boxert használt, amit a kiérkező rendőrök lefoglaltak, és előállították a nőt. A súlyos testi sértés miatt folytatott eljárást befejezték a nyomozók és vádemelést javasolnak.

Az egyik kecskeméti parkban sétálgatott egy szabadnapos városrendész tavaly október elején, amikor jajveszékelésére lett figyelmes, ezért a bajbajutott segítségére sietett. Mikor közelebb ért egy nőt és egy arcát fájlaló férfit talált. A rendész értesítette a rendőrséget és a mentőszolgálat munkatársait.

A helyszínre érkező járőrök számára kiderült, hogy a férfi és a nő régóta ismerik egymást. Elmondták, hogy napközben összetalálkoztak és úgy döntöttek, hogy együtt töltik a napot. Egy parkban italoztak, amikor minden előzetes konfliktus nélkül, a nő valamiért úgy döntött, hogy bántalmazza ivócimboráját. Az egyenruhások egy fém boxert találtak az asszonynál, amivel a férfi sérüléseit okozhatta. A közbiztonságra veszélyes eszközt lefoglalták a rendőrök, a bántalmazót pedig előállították. A férfi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A 48 éves gyanúsított kihallgatásán nem tudott magyarázatot adni tettére, de elmondása szerint nagyon megbánta. A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói az ügy vizsgálatát befejezték, és az iratokat megküldték az illetékes ügyészség részére.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megéri használni!

Nógrád megyében a rendőrök a passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrzik.

 

Money, money!

Két, külföldiek által bérelt fővárosi lakásba surrant be két fiatal. A lakók kitessékelték őket, erre erőszakkal próbáltak visszamenni. A ferencvárosi rendőrök perceken belül elfogták a feltételezett tetteseket.