Lezártak egy díler elleni nyomozást

2024. 05. 09., cs - 11:11
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Nagykanizsai rendőrök befejeztek egy helyi kábítószer-kereskedő férfi ellen folytatott eljárást.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a zalai nyomozók azonosítottak és 2023. június 6-án marihuána értékesítése közben elfogtak egy férfit, aki Nagykanizsán több embernek is eladott különböző fajtájú drogokat. A megalapozott gyanú szerint a helyi férfi több hónapja árulta fogyasztóinak a tiltott szereket, a marihuána grammjáért 3-4 ezer forintot kért. A díler lakásán kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, porciózáshoz használatos eszközöket, valamint nagyobb összegben pénzt találtak és foglaltak le. A nyomozás során a rendőrök a fogyasztókat is azonosították.

A 31 éves helyi férfit kábítószer-kereskedelem bűntette miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és a bíróság elrendelte letartóztatását. A gyanúsított részben beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a napokban befejezték a nyomozást, az iratokat pedig megküldték az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.