Lezárták: hulladékgazdálkodás rendjének megsértése Tiszakécskén

2022. 07. 16., szo - 07:30
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 46 éves férfival szemben folytattak eljárást a nyomozók.

A tiszakécskei rendőrök járőrözés közben figyeltek fel idén június 5-én arra, hogy 20-25 darab gumiabroncsot helyezett el egy ismeretlen személy a településükön lévő egyik szelektív hulladékgyűjtő mellett.

Az egyenruhások nyomozásba kezdtek és beszerezték annak a kamerának a felvételét, mely releváns információt rögzített. Ezen látható volt, amint egy helybéli a homlokrakodó gépének kotrókanalát megpakolta a hulladékkal, majd illegálisan lerakta azokat.

A szabadlábon védekező gyanúsítottat hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette miatt kihallgatták. A 46 éves helybéli a bűncselekmény elkövetését elismerte. Mentségére azt hozta fel, hogy nem sejtette a tettének súlyosságát. A férfi a büntetőeljárás során gondoskodott a hulladék elszállításáról.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tiszakécskei Rendőrőrs a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.

 

Fotók: Kécskei Krónika


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

10 percen belül a helyszínen

Tűz ütött ki egy bölcskei háznál, a dunaföldvári rendőrök egy asszonyt mentettek ki, majd megkezdték az oltást.

 

Finn módszerrel ellenőriztek

A közlekedésbiztonsági akció során a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök 11 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.