Lopott autóval az árokba

2017. 07. 31., h - 12:59
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Ellopta a személygépkocsit, majd azzal árokba hajtott egy 27 éves férfi, akit a pásztói rendőrök elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki.

A Pásztói Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 27 éves B. András ellen.

A férfi a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2017. július 29-ére virradó éjszaka egy ecsegi ingatlan kerítését megbontotta, majd az utcafront felőli kétszárnyas kaput kinyitotta.  B. András az udvarban álló járművet a benne lévő inditókulccsal beindította, majd a járművel Csécse irányába haladt, amikor Ecseg belterületén az útról lesodródott és az úttest jobb oldalán húzódó füves árokba csapódott. A baleset következtében a gépjármű megrongálódott. A férfi a járműben talált készpénzt magához vette, majd a gépkocsit hátrahagyva a helyszínről elmenekült.

A rendőrök a férfit a bejelentést követően elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, míg a gépjárművet lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Finn módszerrel ellenőriztek

A közlekedésbiztonsági akció során a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök 11 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.