Lopott kerékpárral ment betörni a sarudi férfi

2023. 02. 27., h - 12:35
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tiszanánai rendőrök néhány órán belül elfogták és őrizetbe vették a 29 éves gyanúsítottat.  

A Hevesi Rendőrkapitányság Tiszanánai Rendőrőrse 2023. február 25-én őrizetbe vett egy sarudi lakost, aki ellen lopás bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás.

A 29 éves férfit azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy 2023. február 24-én az esti órákban a kerítésen átmászva bement egy kömlői ingatlan udvarába, ahol egy női kerékpárt vett magához, majd azzal a településen áttekert egy másik családi házhoz. Itt is sikerült bejutnia az épületbe, ahonnan arany ékszereket és több százezer forint készpénzt tulajdonított el, illetve magához vette az utcán parkoló autó indítókulcsát is, mellyel elhagyta a helyszínt.

Az autókázás nem tartott sokáig, ugyanis Tiszanána határában balesetet szenvedett, ezért a járművet hátrahagyta.

A rendőröknek a helyszíni adatgyűjtést követően néhány órán belül sikerült azonosítaniuk, majd elfogniuk a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható férfit, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására, illetve a kutatás során megtalálták az ellopott ékszerek jelentős részét is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját.