Machete is előkerült a verekedésben – a rendőrök mindkét férfit elfogták

2020. 09. 24., cs - 11:02
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Előzetes szóváltást követően estek egymásnak a szomszédok Debrecenben.

A nyomozás adatai szerint 2020. szeptember 23-án 15 óra 30 perc körül C. Csaba Debrecenben, egy dombostanyai utcában átment a szomszédjához és őt többször megütötte. A 17 éves R. József ekkor elővett egy bozótvágó kést, és kétszer ráütött a másik férfire. Az elsődleges orvosi vélemény szerint mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek.

A rendőrök a bejelentést követően a helyszínre mentek és elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket ezt követően előállítottak. A nyomozók őket kihallgatták, amely során beismerő vallomást tettek. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya velük szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlet, valamint R. Józseffel szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.