Már a bejelentés előtt előállították

2022. 09. 22., cs - 15:18
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Betörte egy raktár bejárati ajtajának üvegét. A Lenti Rendőrkapitányság rongálás vétség miatt indított eljárást a 48 éves férfi ellen.

A Lenti Rendőrkapitányságra 2022. szeptember 22-én 9 óra 39 perckor tett bejelentést a tulajdonos arról, hogy Zalabaksán, a Rákóczi utcában betörtek a raktárhelyiségébe.

Ez idő alatt figyeltek fel a járőrök a település határában egy férfira, aki az út szélén sétált. Személyazonosságának megállapítása céljából előállították a rendőrségre, ahol a román állampolgárságú személy elmondta, hogy éjszaka betörte egy épület bejárati ajtajának ablakát, hogy így jusson be az ingatlanba.

A lenti rendőrök a tettét beismerő 48 éves férfit rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd a gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítás céljából őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.

 

Fogadónapot tart a főkapitány

Czinege László r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitánya fogadónapot tart a lakosság részére.