Markecolót fogtak az újpalotai parkban

2022. 03. 25., p - 07:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A térfigyelő központ kameráit figyelő rendőr látta az esetet, majd járőröket küldött a helyszínre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitánysága kifosztás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti nővel szemben, aki 2022. március 19-én 17 óra 24 perc körül a XV. kerületi Fő téri parkban elvette egy padon alvó férfi pénzét a kabátjából.

Egy rendőr a térfigyelőkamerán keresztül látta az esetet, majd kollégáit a helyszínre küldte. A rendőrök az 59 éves V. Ilonát 17 óra 40 perckor a helyszínen elfogták, majd előállították a XV. Kerületi Rendőrkapitányságra.

A feltételezett elkövetőt a nyomozók kifosztás bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. V. Ilona a terhére rótt bűncselekményt elismerte, és sajnálatát fejezte ki az üggyel kapcsolatban.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bombariadóval fenyegetőt

A részeg embert nem engedték buszra szállni a XIII. kerületben, ezért fenyegette meg a közlekedési vállalatot. A budapesti rendőrök a férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.

 

Menekült

Ceglédtől Üllőig követtek és próbáltak megállítani a rendőrök egy teherautót, amely száguldozva akarta elkerülni az intézkedést. Nekiment egy rendőrautónak is, végül egy árokba csapódott. A raktérben 20 migráns tartózkodott.