Másfél órán belül elfogták

2023. 08. 23., sze - 11:28
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Késsel támadt élettársára egy férfi Egyházasrádócon. Emberölés kísérlete miatt indult büntetőeljárás vele szemben a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságon.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. augusztus 22-én este, miszerint egy férfi késsel támadt élettársára Egyházasrádócon.

Az adatok szerint a férfi családi házuk udvarán támadt élettársára egy 20 cm pengehosszúságú késsel, és több esetben próbálta megszúrni őt. A nő védekezett, így a késszúrások nem érték el a testét. A sértett segítségére siető szomszéd közbeavatkozására a férfi elmenekült a helyszínről. A rendőrök másfél órán belül elfogták a 35 éves elkövetőt Egyházasrádóc külterületén.

A vármegyei nyomozók a támadót emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett. Őrizetbe vétele mellett kezdeményezték letartóztatását.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.