Masszírozós ágymelegítőt „nyertek”

2017. 10. 19., cs - 11:03
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kunszentmiklósi nyomozók 8 nap alatt beazonosították és elfogták a gyanúsítottat.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságon 2017. október 10-én tett feljelentést egy idős férfi. A rendelkezésre álló adatok szerint egy héttel korábban megjelent a szalkszentmártoni házuknál egy ismeretlen nő, aki eladott neki és a feleségének két matracot. Az ismeretlen elkövető azt állította, hogy a házaspár nyert egy masszírozós ágymelegítőt, ami mellé kedvezményes áron vásárolhat egy másikat. A nő a valójában nem létező nyereményjátékról és az általa eladni kívánt termék állítólagos gyógyító hatásáról és előnyeiről beszélt az idős sértetteknek. A rábeszélést követően a házaspár 600.000 forintot fizetett ki a két matracért. Az idősek csak később tudták meg, hogy a megvásárolt termékek összértéke valójában kevesebb, mint 29.000 forint.

A kunszentmiklósi rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőt, K. Dezsőnét, akit székesfehérvári otthonában 2017. október 18-án 8 óra 45 perckor fogták el. A 37 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

1.

2.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.