Még az ablakot is ellopta a betörő, a rendőrök elfogták

2020. 10. 16., p - 10:38
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az Ajkai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 25 éves noszlopi férfit.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. október 14-én, délután, hogy Noszlopon, egy családi házba ismeretlen tettes betört, és onnan bútorokat, különböző használati eszközöket, egy ablakot tokkal együtt, valamint egy fűkaszát lopott el összesen több százezer forint értékben. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, és a bejelentést követő pár órán belül a 25 éves helyi lakost otthonában elfogták, majd előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A házkutatás során megtalálták nála a lopott értékeket, melyeket lefoglaltak. A férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás az Ajkai Rendőrkapitányságon.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.