Megfenyegették és bántalmazták a sértettet

2018. 07. 03., k - 08:17
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A komáromi rendőrök rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették a két gyanúsítottat.

Egy mocsai kocsmában ismerkedett meg a sértett a 38 éves H. Imrével és a 26 éves Cs. Alexandrával 2018. július 1-jén. Miután együtt végignéztek egy futball mérkőzést, H. Imre felajánlotta a sértettnek, hogy hazaviszi, amit ő el is fogadott. Mindhárman elmentek a sértett lakására, ahol együtt italoztak. Szóváltást követően a gyanúsítottak megütötték és a náluk lévő késsel megfenyegették újdonsült ismerősüket és a nála lévő készpénz, illetve mobiltelefon átadására szólították fel, amelynek a sértett eleget is tett. H. Imre és Cs. Alexandra ezután távozott a helyszínről.

Miután a komáromi rendőrök tudomást szereztek a bűncselekményről, a rendelkezésre álló személyleírás alapján rövid időn belül azonosították és másnap elfogták a 38 éves férfit és a 26 éves nőt. Ellenük felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. A Komáromi Rendőrkapitányság a két gyanúsítottat kihallgatásukat követően őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.