Meggondolatlan cselekedet

2023. 10. 11., sze - 12:58
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Cigarettakérésnek indult, rablás lett belőle. Valószínűleg nem gondolta meg tettének súlyát és következményeit az a 20 éves jászladányi férfi, aki kirabolt egy helyi fiatalt.

Az adatok alapján a 20 éves fiatalember 2023. október 10-én délután Jászladány utcáján szólította le a szintén a nagyközségben lakó fiatalt, és cigarettát kért tőle. Ezt szóváltás követte, majd a férfi pofon vágta a sértettet, mivel az közölte, hogy nincs nála dohánytermék. A férfi átkutatta a fiú zsebeit, és magához vette a nadrágzsebében talált 5000 forintost. A sértett kérte vissza a pénzét, mire a támadó ismét szidalmazni kezdte, majd akaratának érvényt szerezve ököllel arcul csapta.

A jászsági rendőrök elfogták és előállították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a nyomozók rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A Jászberényi Rendőrkapitányság rablás bűntette miatt folytatja az eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.