Megkéselte élettársát

2023. 02. 24., p - 11:02
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A zalai rendőrök őrizetbe vették az 56 éves szlovén állampolgárságú férfit.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. február 23-án 1 óra 49 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Tornyiszentmiklóson, a Petőfi utcában gyalogol egy helyi nő hálóingben, és erősen vérzik a hasa.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és mentőt hívtak a 70 éves asszonynak, akinek szúrt és vágott sérülései voltak.

A nyomozók rövid időn belül kiderítették, hogy egy Tornyiszentmiklóson élő szlovén állampolgárságú pár között szóváltás alakult ki a házuk közelében lévő erdős területen, majd élettársa többször arcon ütötte, és megkéselte az idős nőt, aki a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett. 

Az egyenruhások az 56 éves férfit elfogták, és előállították a Lenti Rendőrkapitányságra, ahol életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.