Megkéselte volt párját az utcán - a férfit elfogták a budapesti rendőrök

2022. 10. 07., p - 19:18
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A 27 éves nőt súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 28 éves budapesti férfi láthatásra ment volt családjához 2022. október 7-én 17 órakor a XXIII. kerületi Grassalkovich útra, amikor volt párjával az utcán összeszólalkozott, majd dulakodni kezdtek; a férfi ekkor többször megszúrta az asszonyt.

A bűncselekménynek szemtanúja volt a pár 3 éves közös gyermeke, és az anya korábbi kapcsolatából született 9 éves kisfia.

A 28 éves budapesti férfit a helyszínen elfogták a rendőrök. Jelenleg az egyik fővárosi kórházban őrzik, mert a verekedés során ő is megsérült.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.