Megrongált egy buszmegállót

2022. 10. 11., k - 12:08
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az emődi rendőrök egy napon belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A nyomozás adatai alapján 2022. október 5-én 12 óra után egy 39 éves nagycsécsi férfi, Mályiban a Fő utcában egy buszmegállót megrongált. Az elkövető a fa építményt szétrugdosta, mely oly mértékben megsérült, hogy azt a későbbiekben helyreállítani sem lehet, és ezzel 50.000 forintot meghaladó kárt okozott. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a rongálás előtt az édesanyjával összeszólalkozott, és így vezette le később a dühét.

 

A rendőrök a nyomozás eredményeként a férfit beazonosították, majd 2022. október 6-án gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tíz díler rendőrkézen

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

 

A gyanú szerint bántalmazta a gyermekét

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

 

Időben

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrs körzeti megbízottja ért oda először egy közúti balesethez.

 

Eltűnt Németh József

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Közel kilencmillió forint a kár

Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

Ki látta Orsós Krisztiánt?

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik az eltűnt fiú megtalálása érdekében.