Megszúrta ismerősét

2024. 02. 28., sze - 09:49
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

Kecskeméten, a Batthyány utcában korábbi nézeteltérésük miatt hason szúrta ismerősét egy férfi 2024. február 26-án. A megsérült férfi ezután bement a kórházba, és mivel életveszélyes volt a sérülése, azonnal megműtötték. Az orvosok értesítették a rendőröket, akik azonnal az elkövető felkutatásába kezdtek. Pár órával később, tegnap reggel el is fogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 48 éves helyi férfit. A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók életveszélyt okozó testi sértés miatt őrizetbe vették a „jó barátot”, aki beismerő vallomást tett. Kezdeményezték letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.