Megtámadta a taxist Nyírbogdányban, a rendőrök elfogták

2020. 08. 14., p - 11:59
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A demecseri rendőrök őrizetbe vették a nőt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. B. 27 éves berkeszi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint 2020. augusztus 13-án éjszaka a 27 éves nő taxit hívott, hogy az általa megadott helyre szállítsa. Amikor Nyírbogdányon haladtak keresztül az utas agresszíven kezdett el viselkedni, a sofőr megállt és felszólította, hogy szálljon ki az autóból. Ekkor a nő elő vette a nála lévő kést és azzal elkezdett hadonászni a taxiban. Miután mindketten kiszálltak a gépjárműből L. B. tovább folytatta a fenyegetőzést, majd a gépkocsiból kivette a sofőr pénztárcáját és elmenekült a helyszínről. A bejelentést követően a rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeként még aznap a lakóhelyén elfogták a feltételezett elkövetőt. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 27 éves nőt a rendőrőrsre előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.