Megütötte a kalauzt – elfogták a VIII. kerületi rendőrök

2022. 06. 09., cs - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Nem volt érvényes jegye, ezért támadt rá a jegyvizsgálóra.

A Keleti pályaudvaron szállt vonatra 2022. június 6-án reggel a 33 éves K. András. Mivel nem váltott jegyet, a kalauz felszólította, hogy szálljon le a szerelvényről, a férfi ekkor felugrott és többször megütötte őt. A jegyvizsgáló, a kocsiban tartózkodó többi utas segítségével feltartóztatta a férfit a rendőrök kiérkezéséig, akik elfogták és a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították a 33 éves férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint a kalauz könnyebben sérült meg, őt a mentőszolgálat munkatársai további ellátásra kórházba vitték.

A nyomozók K. Andrást közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Összehangolt csapatmunka

A társszervek közös erőfeszítésének köszönhetően épségben megtalálták az erdőben eltévedt házaspárt.

 

A „Stop” tábla nem ajánlás

A Nógrád megyei rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében drón segítségével ellenőrizték a 21-es számú főút bátonyterenyei szakaszát.

 

A levegőből is

Előzés záróvonalon, kanyarodás kézben tartott telefonnal, vezetés és utazás biztonsági öv nélkül. Az elmúlt hetekben több szabálytalanul közlekedő járművezetőről készítettek felvételt a drónnal közúti ellenőrzéseket végző rendőrök Békés megyében.

 

A sebességre koncentráltak

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság illetékességi területén a rendőrök a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében ellenőrzést hajtottak végre.

 

A törökszentmiklósi háztulajdonos zavarta meg a lopást

A feltételezett elkövetőknek csupán az értékek összekészítésére volt idejük. A házból kilépő sértett láttán egyikük úgy elszaladt, hogy még a papucsát is a helyszínen hagyta. A rendőrök perceken belül intézkedtek.