Menekülés közben gázolt, majd elhajtott – nem úszta meg

2022. 09. 12., h - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti nyomozók most fejezték be a nyomozást.

A budapesti rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki 2022. január 7-én kora délután egy XVIII. kerületi telephelyről akart lopni, azonban miután észrevették, a telephely egyik munkatársát elütötte és elhajtott. A dolgozó könnyű sérülést szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának nyomozói néhány napon belül megtalálták az autót, és kerepesi lakcímén a 21 éves K. Miklóst is elfogták.

A férfit közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt hallgatták ki, mely során beismerő vallomást tett. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait pedig a napokban adták át az ügyészség részére. 

A férfinak sosem volt jogosítványa, és  a járművezetéstől is eltiltották; ezek miatt felelősségét külön eljárásban vizsgálták - ahogy a lopás körülményeit is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

10 percen belül a helyszínen

Tűz ütött ki egy bölcskei háznál, a dunaföldvári rendőrök egy asszonyt mentettek ki, majd megkezdték az oltást.

 

Finn módszerrel ellenőriztek

A közlekedésbiztonsági akció során a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök 11 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.