Mentette a menthetőt a betörő

2022. 06. 30., cs - 08:11
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsított miután megtudta, hogy keresik a rendőrök, a lopott zsákmányt visszavitte. Az oroszlányi rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

Nem mindennapi tettet hajtott végre egy 52 éves férfi Oroszlány egyik hétvégi házas övezetében. Június 24-én bement a sértett telkére, majd a lakatot lefeszítve egy műhelybe is. Kutatást végzett, majd három fűkaszával távozott. A sértett miután észlelte a lopást, értesítette a környéken lakókat a bűncselekményről. Kiderült, hogy kamerafelvétel is készült az elkövetőről. A gyanúsított mentette a menthetőt, mikor megtudta, hogy keresik a rendőrök, a lopott zsákmányt visszavitte. A felelősségre vonást így sem kerülhette el, az oroszlányi nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őt. Az 52 éves elkövető ellen lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fennakadt az ellenőrzésen

Angliából lopott autót foglaltak le a rendőrök Békés megyében, a méhkeréki közúti határátkelőhelyen.

 

Vigyázat, vadveszély!

Az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő úgynevezett vadelütéses balesetekhez riasztották a rendőröket Győr-Moson-Sopron megyében. Három esetben a vadon élő állat nem élte túl a karambolt.

 

Elfogták a bombariadóval fenyegetőt

A részeg embert nem engedték buszra szállni a XIII. kerületben, ezért fenyegette meg a közlekedési vállalatot. A budapesti rendőrök a férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.