Mentősre támadt egy férfi Erzsébetvárosban – a járőrök öt perc alatt elfogták

2020. 05. 30., szo - 15:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az agresszív támadónál a rendőrök - elfogását követően - drogtesztet alkalmaztak, amely THC-ra pozitív értéket mutatott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2020. május 30-án 11 óra 40 perckor az Országos Mentőszolgálat munkatársa tett bejelentést arról, hogy egy férfi - akivel épp az Erzsébet Kórházba tartottak- a mentőautóban rájuk támadt és a mentőápolót a mellkasán és az arcán ököllel megütötte.

A VII. kerületi Rendőrkapitányság járőrei a bejelentést követően öt percen belül a helyszínre értek és elfogták a 29 éves budapesti L. Ádámot. A 29 éves férfivel szemben elfogását követően a rendőrök drogtesztet alkalmaztak, mely THC-ra pozitív eredményt mutatott. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság L. Ádámot közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett, súlyos testi sértés kísérlet bűntett és kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatja ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesz letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kihasználta a helyzetet

Lezárult a nyomozás annak a nőnek az ügyében, aki nem leadta, hanem eltette azt a pénztárcát, amit egy kiskundorozsmai boltban talált.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.