Mérgezés miatt haláleset történt Dámócon

2017. 11. 04., szo - 12:52
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Ismeretlen összetételű, mérgező folyadék fogyasztása miatt egy nő életét vesztette, három férfipedigsúlyos állapotban kerültkórházba.

A mentőszolgálat munkatársai jelezték 2017. november 3-án az esti órákban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy Dámóc településen három helyi lakost láttak el mérgezés gyanúja miatt. A három férfi a jelenlegi adatok szerint - szeszes ital gyanánt - mérgező összetételű folyadékot ivott. Őket súlyos állapotban kórházba szállították.

 

Másnap reggel szintén Dámócon egy helyi nőt holtan találtak a lakásában, akinél szintén felmerült a gyanú, hogy alkohol helyett mérgező folyadékot fogyasztott, ami a halálát okozhatta. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a mérgezések körülményeit.

 

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy bizonytalan helyről származó, ismeretlen eredetű, a szükséges engedélyekkel nem rendelkező üzletből vagy személytől vásárolt folyadékot, szeszes italt ne fogyasszon, ezeket csak hivatalos forrásból szerezze be!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam