Mindent vitt

2021. 12. 23., cs - 07:33
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy oroszlányi hétvégi házból minden mozdíthatót magával vitt egy 19 éves férfi. Nem örülhetett sokáig a zsákmánynak, a rendőrök a bejelentést követő négy napon belül elfogták.

A könnyű pénzszerzés reményében ment be egy oroszlányi hétvégi ház udvarára a 19 éves F. Dezső 2021. december elején. Több szervízkaput talált, amit magához vett, majd a telken lévő faházhoz ment. Kihozta az ott lévő fűkaszát, fúrót és szögesdrótot – mindent, amit értékesnek vélt. Első útja innen egy fémátvevő telepre vezetett, ahol leadta a lopott holmit. A tulajdonos december 18-án vette észre a lopást, ekkor tett feljelentést.

 

Az oroszlányi rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, és négy napon belül azonosították, majd elfogták az elkövetőt. A férfi ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. Gyanúsítotti kihallgatásán F. Dezső beismerő vallomást tett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Családi nap Tatán

Színes programok és látványos bemutatók várták a látogatókat.

 

A józsefvárosi Robin Hood

A VIII. kerületi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki beismerte, hogy egy józsefvárosi plébánia kapuját felfeszítette, majd megpróbált ellopni a templomból egy Mária szobrot.